Responsive Menu
Add more content here...

Het grote geheime boekAlle kinderen naar buiten! Spannende natuuractiviteiten voor kinderen. Met originele ideeën voor buitenspelen en meer dan 80 ontdekkingen en avonturen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Hutten bouwen, een proppenschieter maken of visjes vangen… Avontuurlijk binnen- of buitenspelen was vroeger heel vanzelfsprekend. ‘Het grote geheime boek’ is voor alle kinderen van nu, die opgroeien in een digitale wereld. Om te ontdekken hoe gaaf het buiten is. Een boek voor piraten, ontdekkingsreizigers, tovenaars en superspeurders. Met meer dan 80 ontdekkingen en avonturen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Een vlot bouwen, geheime boodschappen doorgeven, een kampvuur maken… zomaar enkele spannende dingen die je kunt doen met vriendjes, broers en zussen. De auteurs woonden allebei in hun jeugd aan de rand van een bos en konden zich daar naar hartenlust uitleven. Zodra ze zich buiten het blikveld van volwassenen waanden, veranderden ze in piraten, ontdekkingsreizigers, tovenaars of superspeurders.

Meer informatie en bestellen

Ga naar de inhoud