Responsive Menu
Add more content here...

LeesfeestElke maand is er op Leesfeest een kinderboekenschrijver of –illustrator te gast. Deze vertelt in de rubriek ‘Uit het leven van…’ over een gebeurtenis of anekdote uit zijn of haar schrijversleven. Leesfeest wil hiermee de bezoekers een kijkje gunnen in ‘de keuken van het schrijven en illustreren’.

Leesfeest probeert schrijvers en illustratoren te kiezen die boeken schrijven voor veel verschillende leeftijdscategorieën zodat elke bezoeker de mogelijkheid heeft iets van de gast van de maand te lezen.

Elke week verschijnen er tenminste twee nieuwe recensies in verschillende categorieën op de website. Kinderboeken en jeugdromans in de leeftijdsgroepen 4 jaar en ouder, 6+, 9+, 12+, 14+ en 16+. Daarnaast wordt aandacht besteed aan poëziebundels, prentenboeken, informatieve boeken (tuin, koken, knutselen, lichaam, kunst), sprookjes- en verhalenboeken.

Op Leesfeest is ook een aantal spelletjes te downloaden of on line te spelen. Deze spelletjes zijn bij het grote publiek bekend en door MC Digit in een toepasselijk ‘boekenjasje’ gegoten. Ook verschijnen er zo nu en dan grappige tests e.d.

Naar de website…

Ga naar de inhoud